Naar de inhoud
 
Home

Rondvaarten

Voor data en aanvangstijden, zie Activiteitenkalender

 • Rondje Hollandse Biesbosch

  Rondje Hollandse Biesbosch

  Vaar geruisloos met de Sterling, een open fluisterboot, door de prachtige natuur van de Biesbosch. Beleef de Biesbosch vanaf het water en vaar langs rijk begroeide oevers, smalle kreken en de griendkeet. Tijdens de rondvaarten is de schipper de gids en vertelt je van alles over het gebied.

   
 • varen

  Winters Rondje Hollandse Biesbosch

  Geniet van de rustgevende omgeving tijdens een vaartocht door de Biesbosch terwijl de schipper je van alles vertelt over het gebied. Bij het Winterse Rondje Hollandse Biesbosch zijn er dekens aan boord om warm te blijven. Onder het genot van een beker warme chocolademelk met beverkoek geniet je van het winterse landschap.

   
 • Fluisterboot Sterling varend

  Midzomeravondtocht

  Elke vrijdagavond in juli en augustus is er een zomerse rondvaart door de kleinere kreken in de Hollandse Biesbosch. Geniet van de natuur en het kabbelen van het water tijdens de rustige avonduren. Wie weet kom je wel een bever tegen! De schipper vertelt onderweg over de Biesbosch.Opstappen bij Stay-Okay Dordrecht is ook mogelijk. Vooraf reserveren is noodzakelijk voor beiden opstapplaatsen.

   
 • a

  Krekentocht

  In alle rust ontspannen uitkijken over de rustgevende natuur. Terwijl het veranderende landschap voorbij kabbelt, vertelt de schipper allerlei wetenswaardigheden. Kijk tijdens de vaartocht goed om je heen. Je kunt een ijsvogel voorbij zien vliegen. Deze zijn zo snel, dat je meestal maar een blauwe flits ziet.

   
 • Rondvaartboot

  Vaartochten rondvaartbedrijf Party-cruises

  Rondvaartbedrijf Party-cruises organiseert diverse vaartochten vanaf de steiger bij Biesboschcentrum Dordrecht. Bekijk de activiteitenkalender voor het actuele aanbod. Daarnaast verzorgt Party-cruises rondvaarten op maat voor groepen vanaf 25 personen. Kijk voor meer informatie en om te reserveren op www.rederijhalvemaen.nl