Naar de inhoud
 
Home

Bereikbaarheid

Adres
Baanhoekweg 53
3313 LP Dordrecht


Auto
Neem op de A15 of de A16 afslag Dordrecht (N3). Op de N3 neemt u afslag Hollandse Biesbosch. Onderaan de afslag bij de stoplichten rechtsaf de Baanhoekweg op. Na 4 km begint de Hollandse Biesbosch. Volg de borden naar Biesboschcentrum Dordrecht.  


Openbaar vervoer
Biesboschcentrum Dordrecht is te bereiken met openbaar vervoer. Kijk voor actuele informatie en reistijden op www.9292ov.nl of neem contact op met OV Reisinformatie 0900 – 9292 (€ 0,90 per minuut).


Qbuzz lijn 4 rijdt het gehele jaar van bushalte Centraal Station Dordrecht door naar de Baanhoekweg - halte Grevelingenweg. Vanaf deze halte kan gebruik gemaakt worden van de deelfietsen van Nextbike (zie hieronder bij 'Deelfietsen').
Alleen in de periode van begin april tot eind oktober rijdt de bus in de weekenden en in de zomervakantie elke dag van 09.00 tot 18.00 uur door naar Biesboschcentrum Dordrecht.

Waterbus
Vanaf de Merwekade in Dordrecht en vanaf het Middeldiep in Sliedrecht vaart elk uur een waterbus naar de Hollandse Biesbosch. Fietsen mogen gratis mee. Vanaf de steiger van halte Hollandse Biesbosch is het ongeveer 800 meter naar het Biesboschcentrum. Volg de wegwijzers voor de kortste wandelroute over een verhard pad. De waterbus is vanaf Dordrecht Centraal Station bereikbaar met Qbuzz lijn 10, uitstappen bij halte Merwedekade. Klik hier voor meer informatie en vertrektijden.  

Fiets
Volg vanuit het centrum van Dordrecht of Sliedrecht of vanaf de Moerdijkbrug de rood- witte fietsborden van de ANWB richting Hollandse Biesbosch. Of neem vanaf Dordrecht of Sliedrecht de waterbus. U kunt ook de bordjes van de fietsknooppuntenroute volgen naar het Biesboschcentrum (knooppunt 80). Bij Biesboschcentrum Dordrecht is plaats voor 150 fietsen.


Deelfietsen
Op verschillende punten in Dordrecht, waaronder het Biesboschcentrum, is het mogelijk om gebruik te maken van Nextbike deelfietsen. De deelfietsen zijn voor iedereen toegankelijk en te gebruiken met de Nextbike app. De fietsen zijn te gebruiken op basis van beschikbaarheid. Klik hier voor meer informatie.