Naar de inhoud
 
 
Home

Rondvaarten

Voor data en aanvangstijden, zie Activiteitenkalender

 • Sterling

  Rondje Hollandse Biesbosch

  Vaar geruisloos met open fluisterboot de Sterling door de prachtige natuur van de Biesbosch. De schipper is de gids en vertelt tijdens de vaartocht over het gebied. Je vaart langs rijk begroeide oevers, door smalle kreken en langs een authentieke griendkeet.

   
 • Fluisterboot Sterling varend

  Midzomeravondtocht

  Elke vrijdagavond in juli en augustus is er een zomerse rondvaart door de kleinere kreken in de Hollandse Biesbosch. Geniet van de natuur en het kabbelen van het water tijdens de rustige avonduren. Wie weet kom je wel een bever tegen! De schipper vertelt onderweg over de Biesbosch.Ook is het mogelijk om bij Stayokay Dordrecht aan de Baanhoekweg op te stappen, mits dit vooraf bij de reservering is doorgegeven.

   
 • a

  Krekentocht

  In alle rust ontspannen uitkijken over de rustgevende natuur. Terwijl het veranderende landschap voorbij kabbelt, vertelt de schipper allerlei wetenswaardigheden. Kijk tijdens de vaartocht goed om je heen. Je kunt een ijsvogel voorbij zien vliegen. Deze zijn zo snel, dat je meestal maar een blauwe flits ziet.

   
 • Varend schip

  Vaartochten Halve Maen

  Rederij Halve Maen organiseert diverse vaartochten vanaf de steiger bij Biesboschcentrum Dordrecht. Fluisterboot Halve Maen heeft een salon en een overdekt bovendek, biedt plaats aan zo'n 140 personen en is volledig rolstoeltoegankelijk. Er zijn rondvaarten met en zonder catering en/of gidsen. Kijk voor alle rondvaarten van de Halve Maen in de Activiteitenkalender of op www.rederijhalvemaen.nl .   Reserveren kan direct bij Rederij Halve Maen via telefoonnummer 0183-500997 of e-mail info@rederijhalvemaen.nl . Ook is het mogelijk om aan de balie bij Biesboschcentrum Dordrecht te reserveren of via telefoonnummer 078 770 53 53. U betaalt dan aan boord van het schip.