Naar de inhoud
 
Home
Biesbosch Dordrecht
Biesboschcentrumdordrecht Nieuws Aangescherpte Corona maatregelen

Aangescherpte Corona maatregelen

Biesboschcentrum Dordrecht hanteert de richtlijnen van het RIVM, de overheid en de Gemeente Dordrecht. Dinsdag 13 oktober 2020 zijn door de overheid de maatregelen aangescherpt. Het bezoekerscentrum wil je over het volgende informeren voor een prettig en veilig verblijf in de Biesbosch. Alleen samen krijgen wij het coronavirus onder controle.

Bij de balie van het bezoekerscentrum kun je terecht voor vragen, informatie en voor een aankoop uit de Groenwinkel. Het is niet mogelijk om de tentoonstelling(en) te bezichtigen. Tijdens je bezoek aan het bezoekerscentrum vragen wij je dringend een mondkap te dragen.

Alle activiteiten en excursies zijn tot en met 11 november 2020 geannuleerd. Wel is het mogelijk om de Hollandse Biesbosch op eigen gelegenheid te verkennen, te voet of vanaf het water. Vaar met de pont over naar het Griendmuseumpad voor een wandeling. Of huur een kano, fluisterboot, roeiboot of sup. Dit kan alleen door vooraf online te reserveren en is mogelijk tot en met 31 oktober a.s.

Bekijk hier de actuele openingstijden.
Klik hier voor informatie over het verhuuraanbod en voorwaarden.