Naar de inhoud
 
Home
Biesbosch Dordrecht
Biesboschcentrumdordrecht Nieuws Biesboschcentrum Dordrecht geopend vanaf 9 juni!

Biesboschcentrum Dordrecht geopend vanaf 9 juni!

Vanaf woensdag 9 juni zijn bezoekers van harte welkom in het vernieuwde Biesboschcentrum!

 
Bezoek het vernieuwde bezoekerscentrum en kijk je ogen uit! Ontdek de interactieve tentoonstelling waarbij je van alles te weten komt over de vijf Biesboschthema's: water, planten, bevers, vogels en het Biesboschverleden. Elk thema heeft zijn eigen route en kleur. Aan het einde van de paden krijg je tips om naar buiten te gaan, want de Biesbosch echt beleven doe je buiten in de natuur!
 
Ook rondom het bezoekerscentrum is er veel te beleven. Bezoek het opgeknapte BeverBos en kom van alles te weten over deze knagers tijdens de Beverspeurtocht (verkrijgbaar bij balie). Wil je wat meer avontuur? Bezoek dan het naastgelegen Klimbos, om de Biesbosch al klimmend en klauterend te ontdekken. Klik hier voor de openingstijden of om te reserveren. 
Bij het Biesboschcaf√© kun je terecht voor wat lekkers. Bekijk hier de openingstijden. 

Wil je het natuurgebied vanaf het water ontdekken? Huur dan online een kano, sup of fluisterboot. Klik hier voor het actuele aanbod en om te reserveren. Klik hier voor de openingstijden van het bezoekerscentrum.

Voor een prettig en veilig bezoek aan de Biesbosch vragen wij aan alle bezoekers om zich aan de geldende maatregelen te houden en de instructies op te volgen.


Afbeelding