Naar de inhoud
 
Home
Biesbosch Dordrecht
Biesboschcentrumdordrecht Nieuws Doe mee en win de hoofdprijs: klimmen in het Klimbos!

Doe mee en win de hoofdprijs: klimmen in het Klimbos!

Biesboschcentrum Dordrecht is aan het verbouwen. In het vernieuwde bezoekerscentrum kijk je straks je ogen uit. Je komt van alles te weten over het water, de planten, de bevers, de vogels en het verleden van de Biesbosch.

Ook wordt het BeverBos opgeknapt en wordt er gebouwd aan een nieuw Klimbos. Begin april worden het vernieuwde bezoekerscentrum, het BeverBos en Klimbos geopend. 

Wil jij samen met jouw klas komen klimmen en klauteren in het Klimbos? Doe dan mee met de wedstrijd! Hoe kun je meedoen? Schrijf jouw leukste Biesbosch avontuur op papier (max. 1 A4) of maak hier een mooie tekening van. Ben je nog nooit in de Biesbosch geweest, schrijf dan een verhaal of maak een tekening over hoe jij denkt dat jouw Biesboschavontuur eruit zal zien!  Verstuur uiterlijk 6 maart a.s. jouw inzending naar het onderstaande adres.

 

De leukste inzendingen ontvangen een mooie prijs, namelijk het spannende spel 'Beverbende'. De hoofdprijswinnaar mag samen met zijn/haar klas komen klimmen en klauteren in het Klimbos.  

 

Gemeente Dordrecht

T.a.v. Wedstrijd Biesboschcentrum Dordrecht

Postbus 8
3300 AA Dordrecht

 

Vergeet niet om je naam, leeftijd, woonplaats, e-mailadres en telefoonnummer in een bijgesloten briefje te vermelden.

 

De winnaars krijgen in de week van 15 maart a.s. persoonlijk bericht.

 

Bekijk hier de Kinderkrant editie februari 2021.Kinderkrant