Naar de inhoud
 
Home
Biesbosch Dordrecht
Biesboschcentrumdordrecht Nieuws Toppie viert feest in de Biesbosch!

Toppie viert feest in de Biesbosch!

Hoera het Biesboschcentrum is weer open! Daarom viert Toppie Dordrecht op woensdag 30 juni een spetterend feestje in en rondom het compleet vernieuwde centrum.


Water is heel belangrijk voor de Biesbosch, zonder water was dit bijzondere gebied er nooit geweest. Tijdens deze activiteitenmiddag beleef je het water in de Biesbosch op allerlei manieren!


Ontdek bijvoorbeeld het leefgebied van de bevers vanuit de lucht in het Klimbos. Samen met een instructeur volg je een van de spannende juniorroutes! Natuurlijk nemen we ook een kijkje onderwater! Met een schepnet, zoekkaart en loeppotje kom je erachter wat er allemaal leeft onder het wateroppervlak.

 
Trek daarna je laarzen aan en stamp door de modder op het Laarzenpad. Tijdens een van de speurtochten leer je nog meer over dit bijzondere natuurgebied en alle planten en dieren die er wonen.


De activiteitenmiddag start om 13.30 uur en eindigt om 17.30 uur. Alle activiteiten vinden plaats rondom het Biesboschcentrum aan de Baanhoekweg in Dordrecht. Er is plaats voor ongeveer 50 kinderen ( 6 t/m12 jaar) en deelname is gratis. We vragen je wel je vooraf aan te melden door te mailen naar em.baars@dordrecht.nl .


Let op: i.v.m. de coronamaatregelen is het niet toegestaan om als ouder/verzorger bij je kind te blijven tijdens de activiteiten. Alle activiteiten vinden plaats in kleine groepjes en worden door professionals begeleid. Uiteraard mag je wel in de buurt blijven en een wandeling maken of lekker op het terras gaan zitten.


Poster