Naar de inhoud
 
Home

Evenementen

Er vinden jaarlijks diverse evenementen in het recreatiegebied plaats .


Biesboschcentrum Dordrecht organiseert ook elk jaar een aantal kleine evenementen in het recreatiegebied De Hollandse Biesbosch.


Geannuleerd: Op stap met de schaapskudde

Op deze dag wandelt de schaapsherder met zijn kudde schapen door het recreatiegebied van de Hollandse Biesbosch. De aanvang is om 10:30 uur en de tocht start om 11.00 uur vanaf het veld achter Biesboschcentrum Dordrecht. Je kunt met de kudde meelopen en ervaren hoe het is om schaapsherder te zijn.


De herder vertelt allerlei leuke weetjes en kinderen kunnen hun herdersdiploma behalen door leuke speelse activiteiten uit te voeren. De honden van de herder demonstreren hoe zij de schaapskudde bij elkaar houden.


Halverwege de wandeling kan er even uitgerust worden tijdens een picknick. Lunchpakketten kunnen bij reservering van deelname worden besteld. Rond 16.00 uur eindigt de wandeling weer bij Biesboschcentrum Dordrecht en krijgen kinderen hun diploma's uitgereikt.


Prijs 

Deelname € 5,00 p.p.

Lunchpakket € 6,50 p.p.Geannuleerd: Biesbosch Bijendag
Op deze dag worden er tussen 11.00 en 16.00 uur in en rondom het bezoekerscentrum allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Kijk hoe de imker honing slingert, laat je schminken als een bij en ga zelf aan de slag met bijenwas. Nadat je alle activiteiten hebt gedaan en alle stempels hebt verzameld, ontvang je een cadeautje waarmee je de wilde bij kunt helpen!


Prijs: € 2,50 per stempelkaart


Het reserveren van een stempelkaart is nodig voor deelname.

Het aantal stempelkaarten dienen tijdens de reservering te worden doorgegeven. 


Verhuur evenemententerreinen

Wil je zelf een activiteit of festiviteit organiseren? De evenemententerreinen zijn te huur. Klik hier voor meer informatie.