Spring naar inhoud

Welkom bij Biesboschcentrum Dordrecht

Biesboschcentrum Dordrecht is een perfecte locatie voor de start van een bezoek aan dit prachtige natuurgebied! In het bezoekerscentrum vind je een informatiebalie waar je terecht kunt met al jouw vragen, een Groenwinkel voor kleine souvenirs en een interactieve tentoonstelling. Bezoek de tentoonstelling en kom van alles te weten over de vijf Biesboschthema's: water, planten, bevers, vogels en het Biesboschverleden. Elk thema heeft zijn eigen route en kleur. Aan het einde van de paden krijg je tips om naar buiten te gaan, want de Biesbosch echt beleven doe je buiten in de natuur!

Biesboschcentrum Dordrecht is dagelijks geopend van 9.00 tot 17.00 uur.

En nu naar buiten...!
Ook rondom het bezoekerscentrum is veel te beleven! Ga op pad met een natuurgids tijdens een excursie of rondvaart, deze activiteiten vind je in de activiteitenkalender

Liever zelf op pad? Ontdek al wandelend de Biesbosch met één van onze wandelroutes of stap op de fiets. Vlak naast het bezoekerscentrum vind je het BeverBos. Hier ontdek je van alles over deze knagers tijdens de Beverspeurtocht (verkrijgbaar bij informatiebalie). 

Wil je het natuurgebied vanaf het water ontdekken? Huur dan online een kano, sup of fluisterboot. Het verhuurseizoen loopt van april t/m oktober. 

Wil je wat meer avontuur? Bezoek dan het naastgelegen Klimbos, om de Biesbosch al klimmend en klauterend te ontdekken. Bij Biezz kun je terecht voor wat lekkers.