Spring naar inhoud

Groepen

Organiseer je een familiefeest, een personeelsuitje, een bruiloft of een teamvergadering? Biesboschcentrum Dordrecht heeft een uitgebreid aanbod aan activiteiten en excursies die geschikt zijn voor groepen.

De Biesbosch kun je op verschillende manieren ontdekken, al wandelend of vanaf het water met een kano of fluisterboot. Het is mogelijk om excursies te boeken onder leiding van een Biesboschgids die je van alles over het gebied kan vertellen.

Daarnaast kun je ook zelfstandig met een groep op pad gaan met de fotozoektocht. Hiermee baan je je eigen weg door het gebied met behulp van de foto's. Een uitdagend spel waarbij je veel over het gebied, planten, dieren en cultuurhistorie te weten komt. Of breng werk en ontspanning samen, door bijvoorbeeld in de ochtend te vergaderen in een natuurlijke omgeving en in de middag aan teambuilding te werken.

Met de onderdelen van het aanbod stel je zelf je groepsarrangement samen. Natuurlijk staan wij klaar om je daarbij te helpen. Telefonisch of op afspraak. In overleg stellen we dan een programma op maat samen en maken een passende offerte. Bekijk de PDF-bestandvoorwaarden van de groepsreserveringen.

Onze afdeling groepsreserveringen is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur per telefoon 078 - 7705353 of per e-mail groepen.biesboschcentrum@dordrecht.nl .