Naar de inhoud
 
Home

Nieuws


  • Beleef de herfst in de Biesbosch!

    Buiten wordt het frisser, de Biesbosch verandert in een kleurrijk bosgebied en de paddenstoelen komen tevoorschijn. Het is herfst! Ga mee met één van de herfstwandelingen en beleef het seizoen.Herfstexcursie - Biesboschcentrum DordrechtGa mee en maak in een klein gezelschap (max. 6 personen) een wandeling door het bosgebied van de Hel- en Zuilespolder. De gids vertelt wat er allemaal te ontdekken is in de herfst. Ook ga je op zoek naar paddenstoelen. Met behulp van de Paddenstoelenzoekkaart en het spiegeltje, kun je zien welke soorten jij hebt gevonden!Data: 26 september - 3 en 17 oktober - 7, 21 en 28 november 2020Online reserveren is nodig om deel te nemen.Herfstwandeling - Stayokay DordrechtTijdens de wandeling door het natuurgebied vertelt de gids in een klein gezelschap (max. 6 personen) wat dit seizoen zo bijzonder maakt. Ontdek de bomen die verkleuren, de paddenstoelen die tevoorschijn komen en meer. Na afloop van de wandeling kun je bij Stayokay genieten van een warme kom soep of chocolademelk met slagroom!Data: 10, 24 en 31 oktober - 14 november 2020 Online reserveren is nodig om deel te nemen. 

  • Ga mee met de Herfst-bevertocht

    Stap aan boord van de open fluisterboot en kom van alles te weten over de bevers in de Biesbosch. Tijdens de twee uur durende vaartocht vertelt de gids over deze knagers en zijn leefomgeving. Vergeet tijdens de vaartocht niet om je heen te kijken, met een beetje geluk kun je sporen ontdekken of zelfs een bever in het echt zien!Het kan tijdens de tocht wat fris zijn, warme kleding wordt dan aanbevolen. De tocht is niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar. Data:21 oktober 2020 - 17.00 tot 19.00 uur23 oktober 2020 - 17.00 tot 19.00 uurReserveren is noodzakelijk om deel te nemen aan de excursie. Klik hier om te reserveren. 

  • Bereikbaarheid bezoekerscentrum

    Op 6 augustus a.s. start Rijkswaterstaat met het groot onderhoud van de N3. Dit zal tot eind 2021 gaan duren. Gedurende deze periode (ook in weekenden) kan er verkeershinder ondervonden worden op weg naar Biesboschcentrum Dordrecht door wegafsluiten en omleidingen. Bekijk vooraf aan de reis de actuele informatie en houd rekening met extra reistijd.Kijk voor meer informatie over het project en voor reisinformatie op www.n3werkzaamheden.nl of www.dordrechtonderweg.nl .