Naar de inhoud
 
Home

Nieuws


 • Biesboschcentrum Dordrecht geopend vanaf 9 juni!

  Vanaf woensdag 9 juni zijn bezoekers van harte welkom in het vernieuwde Biesboschcentrum! Bezoek het vernieuwde bezoekerscentrum en kijk je ogen uit! Ontdek de interactieve tentoonstelling waarbij je van alles te weten komt over de vijf Biesboschthema's: water, planten, bevers, vogels en het Biesboschverleden. Elk thema heeft zijn eigen route en kleur. Aan het einde van de paden krijg je tips om naar buiten te gaan, want de Biesbosch echt beleven doe je buiten in de natuur!  Ook rondom het bezoekerscentrum is er veel te beleven. Bezoek het opgeknapte BeverBos en kom van alles te weten over deze knagers tijdens de Beverspeurtocht (verkrijgbaar bij balie). Wil je wat meer avontuur? Bezoek dan het naastgelegen Klimbos, om de Biesbosch al klimmend en klauterend te ontdekken. Klik hier voor de openingstijden of om te reserveren. Bij het Biesboschcaf√© kun je terecht voor wat lekkers. Bekijk hier de openingstijden.  Wil je het natuurgebied vanaf het water ontdekken? Huur dan online een kano, sup of fluisterboot. Klik hier voor het actuele aanbod en om te reserveren. Klik hier voor de openingstijden van het bezoekerscentrum. Voor een prettig en veilig bezoek aan de Biesbosch vragen wij aan alle bezoekers om zich aan de geldende maatregelen te houden en de instructies op te volgen.

   
 • Klimbos Dordrecht geopend

  Het is zover, Klimbos Dordrecht is geopend. Houd jij van avontuur en een beetje spanning? Dan is het nieuwe klimbos in de Biesbosch wat voor jou! Naast het bezoekerscentrum vind je het Klimbos, waar je in bomen kunt klimmen en klauteren. Beleef de Biesbosch op een unieke manier!    Combineer je bezoek aan het Klimbos eens met een vaartochtje door de Biesbosch voor een leuk dagje uit!    Klik hier voor meer informatie over het Klimbos en om te reserveren.  En bekijk hier het verhuuraanbod van het Biesboschcentrum Dordrecht.

   
 • Huur een kano, fluisterboot of sup!

  Het verhuurseizoen gaat 1 april a.s. weer van start! Huur online een kano, fluisterboot of sup en ontdek de Biesbosch vanaf het water. Luister naar het kabbelende water, de vogels die uit volle borst zingen en geniet van de prachtige natuur die steeds meer in bloei komt.Wil jij ook de Biesbosch vanaf het water verkennen, bekijk dan hier het aanbod. Je kunt alleen online reserveren. Het is momenteel niet mogelijk om met de voetveer of fietspont over te varen.  de geldende maatregelen voor een prettig en veilig verblijf in de Biesbosch. Biesboschcentrum Dordrecht hanteert de richtlijnen van het RIVM, de overheid en de Gemeente Dordrecht.