Spring naar inhoud

Biesbosch belevenis: Herfst

Groep 4, 5, 6, 7 & 8 Foto Biesbosch belevenis: Herfst

Ontdek hoe de Biesbosch verandert tijdens de herfst. De hele na tuur bereidt zich voor op de winter en dat ruik je, zie je en dat voel je!

Na een korte inleiding gaan de kinderen samen met de speciale schoolgidsen buiten op onderzoek uit in de magische kleurenpracht van de herfstnatuur. Hoe komen insecten en kikkers de herfst door? Waarom laten de bomen hun bladeren vallen? Waarom trekken sommige vogels weg en blijven andere juist hier? Je komt het allemaal te weten en onderweg vind je de mooiste herfstschatten!

Details

  • Duur: 3 uur
  • Wanneer: september-november, maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 12.30 uur
  • Aantal leerlingen: maximaal 30 
  • Vanuit school: minimaal 1 begeleider per 10 leerlingen
  • Vorm: Met gids. Bij aankomst wordt je bij de balie van het Biesboschcentrum verwelkomd door de gidsen.
  • Prijs: € 100,- per groep. Gratis voor Dordtse scholen.

Reserveer direct

Ben je geïnteresseerd in de Biesbosch belevenis: Herfst? Deze activiteit start na de zomervakantie en is hier alvast gemakkelijk online te reserveren.

Ontdek hoe de Biesbosch verandert tijdens de herfst. De hele na tuur bereidt zich voor op de winter en dat ruik je, zie je en dat voel je! Na een korte inleiding gaan de kinderen samen met de speciale schoolgidsen buiten op onderzoek uit in de magische kleurenpracht van de herfstnatuur. Hoe komen insecten en kikkers de herfst door? Waarom laten de bomen hun bladeren vallen? Waarom trekken sommige vogels weg en blijven andere juist hier? Je komt het allemaal te weten en onderweg vind je de mooiste herfstschatten!