Spring naar inhoud

Boekingsinfo

Heb je een keuze gemaakt? 

Log dan hier in (via Duurzaamheidscentrum Weizigt) met de gegevens die je van ons hebt ontvangen. Zodra de aanvraag bevestigd is, ontvang je een bericht met de definitieve datum. Geef eventuele wijzigingen of annuleringen tijdig door.

Heeft je school nog geen gebruikersaccount of ben je het wachtwoord vergeten? Neem dan contact op met Duurzaamheidscentrum Weizigt via educatieweizigt@dordrecht.nl of 078-7708200.

Sommige educatieve uitjes zijn erg gewild... Hoe eerder je reageert, hoe meer kans je hebt dat de door jou gewenste datum nog beschikbaar is.

Biesboschcentrum Dordrecht is sinds 2021 onderdeel van de gemeente Dordrecht en voor scholen in Dordrecht worden de educatieve activiteiten gratis of met korting aangeboden. Natuurlijk zijn ook scholen buiten Dordrecht en BSO's van harte uitgenodigd om aan onze educatieve programma's deel te nemen!

Bereikbaarheid

Onze educatieve activiteiten vinden (tenzij anders vermeld) plaats vanuit het Biesboschcentrum Dordrecht, Baanhoekweg 53 in Dordrecht. Kijk voor meer informatie bij bereikbaarheid.