Spring naar inhoud

Biesbosch bootexpeditie: Griendmuseum-eiland

Groep 6, 7 & 8

Samen met de schipper mag je mee op expeditie in de open fluisterboot. Ga aan land op het Griendmuseum eiland en vind zelfstandig de weg weer terug!

Dit programma omvat zowel een vaartocht onder begeleiding van de schipper, als een zelfstandige wandeltocht. Varen gebeurt met de Sterling, een open boot op zonne-energie. Natuurlijk gaan er verrekijkers mee, want vanuit de boot zie je veel vogels. De schipper zet jullie af in het wilgenbos op het Griendmuseum eiland en daar gaan de leerlingen zelfstandig op pad met behulp van een speurtochtboekje.

Aan het einde van de wandeling haalt het zonnepontje jullie weer op.

Details

  • Duur: 2 uur
  • Wanneer: april-oktober, maandag t/m vrijdag van 10 tot 12 uur of 13 tot 15 uur. Wilt u op een ander tijdstip, neem dan contact op via educatie.biesbosch@dordrecht.nl.
  • Aantal leerlingen: maximaal 30 (38 personen inclusief begeleiding)
  • Vanuit school: minimaal 1 begeleider per 5 leerlingen
  • Vorm: combinatie van vaartocht (met Biesbosch schipper) en doe-het-zelf les. Bij aankomst ontvang je bij de balie van het Biesboschcentrum alle benodigde informatie en materialen.
  • Prijs: € 100,- per groep

Reserveer direct

Ben je geïnteresseerd in de Biesbosch bootexpeditie? Reserveer dan  hier gemakkelijk je bezoek online.

Foto vaartocht

Samen met de schipper mag je mee op expeditie in de open fluisterboot. Ga aan land op het Griendmuseum eiland en vind zelfstandig de weg weer terug! Dit programma omvat zowel een vaartocht onder begeleiding van de schipper, als een zelfstandige wandeltocht. Varen gebeurt met de Sterling, een open boot op zonne-energie. Natuurlijk gaan er verrekijkers mee, want vanuit de boot zie je veel vogels. De schipper zet jullie af in het wilgenbos op het Griendmuseum eiland en daar gaan de leerlingen zelfstandig op pad met behulp van een speurtochtboekje. Aan het einde van de wandeling haalt het zonnepontje jullie weer op.