Spring naar inhoud

Kriebelbeestjes pad

Kriebelbeestje

Groep 1, 2, 3 & 4

Kriebelbeestjes... ze zijn overal. Ze vliegen, fladderen, kruipen en kronkelen! Ze lijken misschien eng, maar meestal doen ze niets. Ze zijn zelfs grappig en mooi. 

Door te ruiken, voelen, kijken en luisteren maken leerlingen kennis met de wondere wereld van onder andere slakken, mieren, rupsen en spinnen. Wat eten ze? Waar leven ze? Hebben ze ogen en een mond? 

Bij dit programma voeren de kinderen op speelse wijze doe-opdrachten uit.

Details

  • Duur: 1,5 uur
  • Wanneer: hele jaar, maandag t/m vrijdag van 10 tot 11.30 uur of van 13.30 tot 15 uur. Wilt u op een ander tijdstip, neem dan contact op via educatie.biesbosch@dordrecht.nl.
  • Aantal leerlingen: maximaal 30
  • Vanuit school: minimaal 1 begeleider per 5 leerlingen
  • Vorm: doe-het-zelf-les. Bij aankomst ontvang je bij de balie van het Biesboschcentrum alle benodigde informatie en materialen.
  • Prijs: € 50,- per groep. Gratis voor Dordtse scholen.

Reserveer direct

Ben je geïnteresseerd in het Kriebelbeestjespad? Reserveer dan hier gemakkelijk je bezoek online.

Lesvoorbereiding

Hieronder vind je het digitale aanbod ter voorbereiding op het Kriebelbeestjespad.Kriebelbeestjes: ze zijn overal. Ze vliegen, fladderen, kruipen en kronkelen! Ze lijken misschien eng, maar meestal doen ze niets. Ze zijn zelfs grappig en mooi.
Door te ruiken, voelen, kijken en luisteren maken leerlingen kennis met de wondere wereld van onder andere slakken, mieren, rupsen en spinnen.