Spring naar inhoud

Gratis BeverBuzz deze zomer!

Gebruik deze zomer de gratis BeverBuzz of fiets de Beverroute!


Deze zomer vernieuwd Rijkswaterstaat het asfalt tussen Ridderkerk en Deil. Dit betekent dat er forse hinder ontstaat op de A15. Betekent dit dat je niet meer naar de Biesbosch kunt? Jawel, met de beverBuzz!

Wat is de beverBuzz?
De beverBuzz is een tijdelijke buslijn die van 6 juli tot en met 1 september elk uur rijdt van station Dordrecht naar Biesboschcentrum Dordrecht. De bus stopt ook op meerdere plekken; hij rijdt ieder uur vanaf het station naar Skicentrum Drechtsteden, Stayokay, het Biesboschcentrum, de Sterrenwacht en de waterbushalte.

Hoe kan ik de beverBuzz gebruiken?
Je kunt vanaf station Dordrecht CS elk uur de bus gratis nemen vanaf perron B (801 Biesboschcentrum Dordrecht). De bus is te herkennen aan het opvallende uiterlijk in Biesbosch-stijl met bevers erop. 

Plan hier jouw reis vanaf station Dordrecht naar het Biesboschcentrum *

Bever route voor fietsers
Liever op de fiets? 
Pak vanaf station Dordrecht de groene route. Je volgt de route via de beverpoten die op de grond te vinden zijn. Ook staan er op drie plekken borden met daarop de fietsroute.

*De beverBuzz is niet goed toegankelijk voor mindervaliden. Reizigers met een mobiliteitsbeperking kunnen contact opnemen met de klantenservice van QBuzz waarbij een alternatieve reismogelijkheid wordt geboden.  

buzz