Spring naar inhoud

Vrijwillige pontschippers gezocht

Biesboschcentrum Dordrecht is op zoek naar vrijwilligers die als pontschipper wandelaars met de pont naar de overkant van het Moldiep willen overzetten. Bezoekers kunnen met de pont naar het Griendmuseumpad, een wandelpad op het Sterlinggriend dat alleen over het water te bereiken is. Zonnepont 7 vaart van april t/m oktober dagelijks naar de overkant van het Moldiep.

Wie zoeken we?

Als pontschipper lever je een belangrijke bijdrage aan de Biesboschbeleving van de bezoekers. Een klantvriendelijke instelling en belangstelling voor de Biesbosch is hierbij van belang. De pont vaart in de periode april t/m oktober. Je werkt in een team met verschillende pontschippers waartussen dagdelen worden verdeeld. De dagdelen zijn van 9.00 tot 13.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur. Je dient beschikbaar te zijn in de weekenden, in juli t/m augustus ook doordeweeks en op feestdagen. Daarnaast is een klein vaarbewijs een vereiste.

Wat bieden we?

Wij bieden een prettige werkomgeving in een bijzonder natuurgebied. Als vrijwilliger ontvang je een onkostenvergoeding.

Interesse? 

Heb je belangstelling? Neem dan contact op met Erika Timmermans, door een mail te sturen met je persoonlijke gegevens en je motivatie naar e.timmermans@dordrecht.nl .pont